The Bad Batch S01E05 - Rampage

In aflevering 5 van Star Wars: The Bad Batch, getiteld "Rampage", wordt het Bad Batch-team ingehuurd door een oude kennis, Cid, om een specifiek monster te vangen op de planeet Ord Mantell. Het team gaat op pad en ontdekt dat het monster eigenlijk een jonge Rancor is die gestolen is van zijn verzorger.

Het team besluit om de Rancor terug te brengen naar zijn thuis en ontdekt dat hij in gevaar is vanwege een criminele organisatie die zijn verzorgers afperst. Het Bad Batch-team gaat op zoek naar een manier om de Rancor te beschermen en de criminelen te stoppen.

De aflevering behandelt thema's als loyaliteit, familie en de prijs van vrijheid. Het Bad Batch-team toont hun morele kompas door te beslissen om de Rancor te beschermen en te vechten tegen degenen die hem willen gebruiken voor hun eigen doeleinden. Deze aflevering biedt ook inzicht in de persoonlijke banden tussen de leden van het team en hun beslissingen om elkaar te beschermen en te steunen in moeilijke tijden.


Over de schrijver
Marc is al fan van Star Wars sinds 2002. Het was dan ook Attack of the Clones waarvan zijn hart echt sneller ging kloppen. In de jaren erna zouden nog vele bijzondere Star Wars momenten volgen en samen met zijn stiefbroer Quinten startte Marc in 2020 dan ook de Star Wars Podcast.