Star Wars Podcast in de media

Bas en Kim in Veronica Superguide

Veronica Superguide

Na een optreden in D-Tales werden Bas & Kim gevraagd om over hun liefde voor Star Wars (en elkaar) te vertellen aan Veronica Magazine onder het haakje van leuke podcasts om te ontdekken. Wij worden hier heel er blij van :).


Lees het volledige artikel hier.

Bas en Kim bij D-Tales

D-Tales

Begin juni 2023 mochten Bas & Kim aanschuiven in de grootste Nederlandstalige Disney podcast die ons land rijk is, namelijk D-Tales. Star Wars is natuurlijk ook onderdeel van Disney, dus waarom ook niet!


Luister de volledige aflevering hier.

Marc investeert in LEGO

Nu.nl

Beleggen in aandelen is bekend, maar er zijn ook andere vormen van beleggen. Die kunnen - mits je weet waar je op moet letten - best lucratief zijn, al neem je natuurlijk altijd risico's. In deze serie vertelt iemand over zijn of haar manier om geld te investeren. Deze keer: Star Wars-spullen.


Lees het volledige artikel hier.

AD interview over Star Wars

Algemeen Dagblad

Marc kreeg in een exclusief interview alle ruimte om te praten over zijn Star Wars hobby en uiteraard wordt de Star Wars Podcast daarin ook genoemd. Het gaat over het verzamelen van Star Wars spullen, wat Marc voor de hobby over heeft en wat er nog op zijn verlanglijstje staat.


Lees het volledige artikel hier.

Veronica Superguide over bingewatchen

Veronica Superguide

In dit artikel werden 3 mensen, waaronder Marc, bevraagd over hun kijkgedrag. Marc kreeg alle ruimte om te vertellen over zijn liefde voor Star Wars, het bingewatchen en natuurlijk de podcast.


Alleen in fysieke vorm verschenen.