The Bad Batch S01E02 - Cut and Run
The Bad Batch
Marc de Groot
The Bad Batch
05/11/2021
0 min
0

The Bad Batch S01E02 - Cut and Run

05/11/2021
0 min
0

Slechts 3 dagen na de première van The Bad Batch mochten we al naar aflevering 2 kijken. Cut and Run verscheen op 7 mei 2021.

In aflevering 2 van Star Wars: The Bad Batch, getiteld "Cut and Run", bevindt het Bad Batch-team zich nog steeds op de planeet Saleucami en proberen ze te ontsnappen aan de Empire. Ze besluiten om hulp te zoeken bij Cut Lawquane, een voormalige Clone Trooper die nu een rustig leven leidt met zijn gezin.

Cut helpt de Bad Batch om valse identiteitsbewijzen te verkrijgen, zodat ze de planeet kunnen verlaten zonder opgemerkt te worden. Terwijl ze bij Cut verblijven, ontmoeten ze zijn vrouw Suu en hun twee kinderen, Shaeeah en Jek. Omega, het jonge meisje dat ze hebben ontmoet in de vorige aflevering, is gefascineerd door het gezin en leert wat het betekent om een "normaal" leven te leiden.

De aflevering behandelt thema's als de prijs van vrijheid, loyaliteit en familie. We zien hoe de Bad Batch zich aanpast aan de nieuwe realiteit van het leven onder de Empire en hoe ze hun plaats proberen te vinden in een steeds gevaarlijkere en onzekere wereld. Cut en zijn gezin dienen als een spiegel voor de Bad Batch, waardoor ze worden geconfronteerd met de vraag of ze hun missie zullen voortzetten of een ander pad zullen kiezen.

Kijk vanaf minuut 29:25 om direct naar onze bespreking over de eerste twee afleveringen van The Bad Batch te gaan.

Reacties
Categorieën